Fokus eller bakgrunn?

Det er barnehagetilvenning på gang, og jeg lurer på hvorfor konsentrasjonen ikke fungerer til noe annet enn kaffe og netflix, hvorfor det er sååå lite energi og hva som gjør at jobb bare må ligge av og til. Jeg tror muligens at dette har en naturlig forklaring: to dører bortenfor er en liten kar som er vant til å ha mamma og pappa rundt seg. Han er såvidt i gang med å oppdage at det også finnes flere voksne i verden som han skal få bruke tid med. Det er ingen enkel lærdom. Den krever alt av han. Da er det heller ikke så rart at endel snus på hodet for de voksne også. Den viktigste og mest nyttige tanken i dag er følgende: jobb er jobb og vil få konsentrasjonen min igjen ganske snart. Familie er familie. Det er viktigst, og når noen jobber med store overganger, gjør de andre det også. Noe må være i fokus, og noe i bakgrunnen. Det er ingen tvil om hvem som er først i køen i dag.

3 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *