Styrker, styrket

Jeg tenkte jeg skulle skrive noe litt mer utfyllende om styrker. Om å ta valg. Om å skulle tilbake i jobb etter permisjon. Om å ha tro på egne evner, og om å miste troen. Slik ble det ikke. I hvertfall ikke i dag. I dag har jeg  brukt noen gode timer langs Akerselva med ei venninne. Fått betrakte inspirerende bilder. Dyppa tærne i deilig vann. Sett ei lita guttehand som holder hardt rundt en hvitkløver (vi gir han ofte noe å holde i på tur – det er så stas). Oppsummert: i dag er det ikke styrkene som står sterkest, men det enkle. Det er klart det er kaos når permisjon skal snus til jobb. Det er også helt klart at tro både kan finnes og mistes. At det finnes mange valg å ta. Likevel er det klareste den lille barnehånda og dagens inspirasjon.

3 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *