Bekymringsfrie sommerkvelder

Jeg har ikke alltid vært ei sånn glede-seg-til-ferien-jente av litt ulike grunner. Likevel, de siste åra har ferie, helg, fridager og helligdager vært noe jeg ser fram til. Denne sommeren har vi hatt gode fjellturer alene og med venner, konsertopplevelser kombinert med forventing og spenning rundt mye nytt som skjer i høst. Selv om det ikke alltid har vært enkelt å finne balansen mellom sosialt liv og behovet for å være litt alene, har dagene vært gode. Og så kom disse to sommerukene hvor jeg har begynt i ny jobb. Varmen og sola har bare vart og vart. Jeg har storkost meg fra jeg har stått opp om morgenen til jeg har lagt meg. Det har stort sett vært bekymringsfrie sommerkvelder. Når jeg ser tilbake blir jeg takknemlig over alt dette. Det var bare det jeg ville si. At jeg er fornøyd og takknemlig over bekymringsløse tider som kommer på besøk.

4 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *