Veien til god takhøyde…

De siste månedene har tida løpt maraton på rekordtid. Det har vært få og store ting å være opptatt av, og plutselig er det august. Det er starten på et nytt semester med mange nye begynnelser. Det er forventning og usikkerhet, og det er sånn det skal være. Samtidig registrerer jeg igjen at det å finne god takhøyde for meg selv er langt vanskeligere enn å ha det for andre. Jeg skulle vært mer engasjert, jobbet mer med noen ting, vært mer tilstede. Skulle…burde…Likevel, når jeg ser tilbake har jeg hatt fokus på det som har vært nødvendig til en hver tid. Det får holde, tenker jeg, og takhøyden øker en centimeter eller to. Strengheten får tåle at det er godt nok, og godheten får få tid til å ta inn at slik er det av og til. For å bøte litt på denne strengheten er det særlig to ting jeg har tatt meg til i sommer: baking og gåturer. Det får meg litt ned på jorda. Det er konkret, gir gode sanseinntrykk, smaker godt. Så enkelt kan det være. Bak noen bokser med knekkebrød, ta en tur inn i skogen, plukk bær og se hva du finner. Kanskje blir det bedre takhøyde over deg?

4 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *