Sommertur

Det er sommer, juni og ferietid. Vi tyvstartet litt tidlig i år, og tok årets første sommertur helt i begynnelsen av juni. Ett døgn ute i marka midt i uka. Det var den dagen det regnet katter og dromedarer. Finurlig nok stoppet det opp i det vi gikk ut i marka. Til og med sola holdt oss med selskap. Det var Døgnet med stor D. Langsomme og raske tråkk i skogen, fotostopp (husk å stokke bokstavene i riktig rekkefølge), tung pust, påfyll, blomkålsuppe, utedo, dårlig nettilgang (deilig!) og fellesskap for to.

Det gode er at et sommerminne kan konstrueres ut av det meste. Det trenger ikke inneholde verken bikini, varme, sand, fint vær, masse folk eller stress. Av og til holder det å lete opp nærmeste Turistforeningshytte, ta med noen du er glad i, pakke fornuftig og komme seg ut. Akkurat der ligger grunnlaget for å skape et fint sommerminne.

Vi tok turen til Røverhula noe mange hadde gjort før oss ifølge gjesteboka. Her fikk du både trolsk skog, bekker, irrgrønn mose og fuglesang. Dette er det første ferieminnet i år som har satt seg litt ekstra godt og som vi kommer til å huske en stund. Sånne minner vil vi gjerne ha flere av! Hva er dine tips for sommerturene?

IMG_20150603_191519

4 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *