Inspirasjonstørke

Jeg lover deg (eller kanskje mest meg selv). Den kommer tilbake. Inspirasjonen til å skrive noe annet enn fag. Frem til da ønsker jeg dere en god sommer. Ja, det sies at sommeren og varmen i hvert fall kommer til Oslo noe som er en fattig trøst for endel.  I mellomtiden: nyt et vakkert bilde, og les gjerne noen andre tekster jeg har likt å lese de siste ukene:
Et hjerte må behandles varsomt
Det lilla extra ger så mycket
– Vi er en generation af følelsesmæssige analfabeter
– Ros riktig!

Og du; dersom du har noen kloke ord eller handlinger du vil tipse om for å finne tilbake til inspirasjonen? Legg gjerne igjen en kommentar her inne! Som en liten tilleggsopplysning skal det sies at jeg er ganske fornøyd med hverdagen for tida. Det er heldigvis ingen motsetning mellom inspirasjon og fornøydhet.

Bildet er hentet herfra.

4 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *