På reisefot: New York

Om du aldri har besøkt New York, kan jeg varmt anbefale det. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle reise dit (først og fremst på grunn av reisetid og fremkomstmiddel). Likevel, jeg reiste med min kjære, og hadde med meg boka “Nå er jeg glad i å fly” i kofferten (jeg vet at tittelen er rar, men boka er faktisk god!). Gulroten var, i tillegg til å gi påfyll til reiselysten, å treffe noen kjente og kjære. Vi reiste sommeren 2014, og gjennomførte en uke i storbyen, og en uke “on the road”. Siden jeg er vokst opp med trailere og store biler har jeg en fasinasjon for amerikanske farkoster på veien. Kameraet var derfor alltid med, og flittig brukt. Jeg tok langt mange bilder, og de jeg viser dere her er utypiske, uskarpe og uturistifiserte. Det er derfor jeg liker de, og smiler når jeg husker tilbake. IMG_8776

5 years ago

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *