Ny lærdom, nytt år

2014-12-05 18.25.42
Jeg har krysset 30 årsgrensa. Gjorde det i desember da jeg ble 31 år. Den grensa er antakeligvis ikke magisk, og likevel gjør den noe med meg. I det siste har jeg begynt å registrere at jeg er takknemlig for alt det nye jeg stadig lærer. Når det går så lang tid mellom hver gang jeg lærer noe nytt tenker du kanskje at det er grunn til en viss uro? Eller, kanskje ikke.
2014-12-29 10.56.32
Jeg tror kanskje ikke det handler om AT jeg lærer noe nytt, men at jeg LÆRER noe nytt. I det siste har det handlet om lærdommer jeg vet er sanne, men som jeg trenger stadige påminnelser om for at de skal bli mine. Jeg skal nevne to ting. For det første: de siste ukene har jeg erfart (lært) og kjent takknemlighet for å ha nære venner det går an å dele livet med. Det er så mange opp – og nedoverbakker, både små,  store og bratte bakker. Min lærdom: mange ønsker å dele den veien!
2015-01-01 13.48.15
Den andre lærdommen gjorde jeg i går, og den gjorde meg litt stolt. Som kanskje noen av dere vet er 2015 friluftslivets år. Jeg tenkte derfor at jeg ville starte dag 1 med en tur. I tåka. Glatt var det også. På vei oppover mot toppen gikk det opp for meg at 2014 faktisk har vært et år med ganske mye bevegelse. Mer presist, jeg har vært mye utendørs. Faktisk har den uskrevne regelen vært aldri en uke uten tur, mens unntaket har vært det motsatte. Så jeg går inn i et nytt år, har blitt 31 år, og tenker at jeg er takknemlig for alle små og store glimt av hverdagsgleder jeg kan ta med meg.

Vi vet ikke hva dagene bringer i 2015. Det kan være tøffe tak eller milde kjærtegn. Jeg ønsker likevel dere som er lesere av bloggen alt godt, og håper dere følger med videre! Som alltid: del gjerne videre!

4 years ago

3 Comments

 1. Godt nytt (frilufts)år, Maria! Håper det blir mange poster på bloggen din, til glede og påminnelser om vesentlige ting i hverdagen 🙂

  1. Takk, Ingvild!
   Og godt nytt år til deg også!
   Skrivegleden går litt opp og ned, men det er godt de dagene og ukene hvor den er der 🙂
   Håper på gode dager for deg i 2015!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *