Bare gjør det

Stikkord: tidvis humoristisk, urovekkende lat, håndterbar, rekespisende, bokrar.

Ord skaper virkelighet, sa en klok dame til meg for en ukes tid siden. Det fikk meg til å tenke og konkludere. Ganske ofte bruker jeg mange av de samme orda for å beskrive prosjekt jeg jobber med, planer jeg har, eller hva jeg tenker eller tror. Å komme med mitt eget eller andres drøvtygde materiale kan av og til bikke over grensa til det kjedsommelige. Så mitt første steg er å finne på en alternativ og kort beskrivelse av min sommer når jeg først får stupt inn i noe luftigere og mindre klaustrofobisk enn vinter-habitten. Stikkordene finner dere øverst. Dette er ord jeg vanligvis ikke bruker om meg selv. Konteksten kommer her:

Når varmen kommer krypende blir jeg urovekkende lat.
De dagene jeg kan gå barbeint på betongen for å tømme søppel blir jeg langt mer håndterbar enn hvis jeg går i gummistøvler.
Hvis jeg har mye fritid, uten å få gjort noe fornuftig, tipser jeg gjerne om reker til middag for å ha en følelse av at jeg har gjort noe den dagen (handla!).
Av og til når jeg sitter i sofaen og puster med magen, kan jeg slå til med noe tidvis humoristisk, og tenke at jeg kom på det helt av meg selv.
Gi meg en hengekøye, og jeg blir mest sannsynligvis bokrar, låner med meg en haug fra biblioteket og blir værende i køya resten av dagen.

Om du vil finne på noe alternativt i ferien, så les 10 tips for en nostalgisk sommer, og se om du finner frem til noen nye tips til hva du kan fortelle om på jobb når ferien er over.

5 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *