Småtur

IMG_7553

Dagens tur i marka ble en forholdsvis saktegående og fin høstopplevelse. Nok tid til å ta inn at sommeren ennå ikke har gitt seg helt. Det er fortsatt t-skjortevær selv om vi er et lite stykke ut i september måned.
IMG_7527

Fargene har begynt å trekke mot brunt, gult og orange.  Stiene er tørre, og underlaget godt.

IMG_7589

Turplanlegging er viktig – også på en småtur for å unngå å bli småsur(!). Derfor er nistepakke og kaffe selvfølgelig. Dessuten smaker nistepakka ekstra godt i friluft.

IMG_7603

I tillegg er det viktig å finne tid til å stoppe opp av og til for å ta noe nærmere i øyesyn (selv om jeg til tider stopper opp litt ofte). I dag gikk turen fra Snippen til litt ovenfor Movatn i Nordmarka. Det kan virkelig anbefales å gå på oppdagelsesferd i nærområdet på søndager. Det trenger ikke alltid ta så lang tid, og kan faktisk være langt mer avslappende enn slitsomt.

5 years ago

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *