Sommer på hell

Noen dager forsøker jeg å sette ord på noe uten at jeg synes jeg lykkes særlig godt. Jeg sitter og lurer på om det kanskje er slik at overgangen fra sommer til høst skaper så mange tanker på en gang at det blir vanskelig å gi uttrykk for hva som skjer med meg. Det er helt i orden hvis det er slik. Det er også helt i orden hvis det handler om noe annet. Sommeren er uansett på hell, og lyset er på sitt vakreste. Jeg får lyst til å dra på nordlyssafari til høsten (det heter helt sikkert ikke det), ligge i telt med varm sovepose (jeg ligger nesten aldri i telt), tenne bål og grille (må bare hente ved hjemme på gården først) og gå en lang, rolig og stille tur (ganske gjennomførbart uten store forberedelser). Jeg får rett og slett et større og tydeligere behov for å være ute i naturen for tida, og jeg liker at det er sånn.

6 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *