Sommerblogging

IMG_7085

Denne sommeren er det skrivefri fra bloggen. Jeg er bare innom en liten tur for å kjenne på at det faktisk var ok å sette seg ned her igjen. Det finnes endel fine ting å ta seg til i sommer. Gå i marka, dra på tur til en varm storby, gå på en nydelig blåbærtur i regnfylte timer, festivaldager, begynne på en bok jeg har fått anbefalt, sette seg på en benk for å få en pause fra alle inntrykk som strømmer inn. Jeg har oppdaget at det er viktig med noen pauser i løpet av en sommer. Ikke alt kan tas inn på en gang. Noen ganger må jeg ha noen rom med lavere puls og færre inntrykk i kontrast til store kunstverk, bygninger, mange mennesker og mye lyd. Benken på bildet ovenfor var et slikt pusterom midt i en stor park ved et stort slott. En times tid alene for å hente meg inn og bli klar til å gå videre. Nå er jeg hjemme igjen etter første utenlandstur med fly på en lang stund (phu!). Jeg nyter en rolig og fortsatt sommersøvnig by og kjenner at det er godt før hverdagen setter inn neste uke. 

6 years ago

2 Comments

 1. Slike pauser er gull verd.
  Eg kjenner stadig på det, det at eg treng pausene mellom fine, gode ting. I dag er det ein av dei vanlege dagane med regn her på min kant og eg stikk innom bloggar eg veit gir mat for sjela mi. Late feriedagar starta med over ei veke med sol og verkeleg sommar,dagar fyllt av gode, korte og lange,fjellturar. Så inderleg godt for kropp og sjel.
  No skal eg vere her inne med deg ei stund 🙂

  Marieklem med ynskje om fine dagar til deg

  1. Så koselig at du vandrer her inne litt, Marie! Jeg merker at du er her og synes det er så fint;)

   Så godt å høre at du har fått gode pauser, fjellturer og late feriedager. Det unner jeg deg!
   Gode tanker og en klem til deg på din kant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *